Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Publicatia companiilor din agricultura si zootehnie

ENERIA

Date de contact ENERIA
Judet Ilfov
Localitate Mogosoaia
Adresa Str. Morii, nr.7A
Telefon1 031 8244600
Telefon2 031 8244690
Fax 031 8244600, 690
Web www.eneria.ro

Grupuri electrogene diesel Caterpillar fixe si mobile cu puteri cuprinse intre 10 kVA si 4000 kVA

Grupuri electrogene diesel Caterpillar fixe si mobile cu puteri cuprinse intre 10 kVA si 4000 kVA

Vă propunem soluții integrate de energie cuprinzând panourile de comandă, monitorizare la distanță, echipamente de sincronizare, comutatoare de transfer automat, grupuri electrogene și surse neîntreruptibile de alimentare (UPS).

Prin integrarea completă a soluțiilor propuse și beneficiind de suportul profesionist al echipelor noastre, puteți fi sigur că nevoile de energie electrică ale proiectului dumneavoastră sunt îndeplinite.

Pentru orice proiect inginerii noștri vă vor oferi o soluție completă, de la simpla furnizare a grupului electrogen diesel și produsele aferente (UPS) până la instalarea unei soluții „la cheie”.

Consultanță: evaluarea necesarului, studii de fezabilitate, suport pentru instalarea produselor conform reglementărilor în vigoare.
Realizarea proiectului: programarea, execuția și recepția lucrărilor
Mentenanță: servicii post-vânzare, garanții contractuale, urmărire in functionare.

Dealer exclusiv Caterpillar în România pentru grupuri electrogene si motoare diesel-gaz, Eneria asigură toate resursele necesare pentru a configura soluții energetice de producție sau de rezervă de la un furnizor unic, indiferent dacă aveți nevoie doar de furnizarea unui grup electrogen diesel sau de instalarea unei soluții complete.

Furnizăm și instalăm grupuri electrogene fixe și mobile cu puteri cuprinse între 10 kVA și 4000 kVA.

ENERIA va recomanda:

imagine
CENTRALE PE BIOGAZ - centrale cu motoare pe gaz Caterpillar
CENTRALE PE BIOGAZ Impreuna cu partenerii nostri oferim instalatii de biogaz la cheie si solutii personalizate adaptate fiecarui proiect in parte, indiferent de domeniul de activitate: ferme, agricultura, gropi de gunoi, statii de epurare, industrie etc.
imagine
SERVICII DE MENTENANTA CATERPILLAR ASIGURA ENERIA
SERVICII DE MENTENANTA CATERPILLAR Este esențială dezvoltarea unui program eficient de mentenanță a motorului pentru a vă proteja investiția, pentru a obține o durată maximă de viață a motorului și pentru a păstra parametrii optimi de funcționare ai acestuia. Un program eficient de întreținere, bazat p [...]
imagine
Motoare pentru aplicatii industriale marine, petroliere si grupuri electrogene Caterpillar
Eneria este dealerul exclusiv in Romania de motoare pentru aplicatii industriale marine, petroliere si grupuri electrogene Caterpillar, asigurand service performant si piese de schimb originale. Eneria participa la valorificarea resurselor regenerabile prin dezvoltarea de proiecte de cogenerare cu Biogaz sau alte [...]
imagine
Oferta speciala pentru revizia motoarelor Cat din agricultura
Intre 1 martie si 31 mai 2017, chemati-ne la revizia motorului Cat de pe utilajul dvs. agricol. Beneficiati de preturi speciale si de o diagnoza inclusa, indiferent de varsta motorului. Detaliile ofertei aici: http://www.eneria.ro/wp-content/uploads/2017/02/oferta-agricultura.pdf
imagine
CENTRALE DE BIOMASA - centrale care produc electricitate pe baza gazeificarii biomasei
CENTRALE DE BIOMASA - centrale care produc electricitate pe baza gazeificarii biomasei. Centralele pot functiona pe baza de : - Lemn si derivate conexe (scoarta, surcele...) - Reziduuri agricole: coji de orez, de cafea, pastai de cacao, paie etc. - Faina animala - Sedimente si compost - Deseuri energetic [...]